Log indHjemHistorienKontakt

Historien bag Nabokarma

Ideen til nabokarma kom over en flaske rødvin da Aske Hansen og Martin Boberg en aften talte om hvem deres naboer var i deres respektive andelsforeninger. De kom hurtigt frem til at de begge længtes efter at have et bedre sammenhold med naboerne i deres andelsforeninger eller i det mindste have et bedre kendskab til hvem de egentlig delte adresse med.

Det viste sig hurtigt at de ikke var de eneste der brændte inde med et ønske om at lære deres naboer bedre at kende. Efter at have talt med deres omgangskreds og lavet kort research kom de frem til at mange danskere føler at de har et begrænset kendskab til dem de bor i opgang med. Både Aske og Martin er begge iværksættere og derfor var der ikke langt fra tanke til handling og derfor besluttede dig sig for at tage ud i et isoleret sommerhus i Sverige og bygge Danmarks første sociale intranet for andelsforeninger.

Målet for dem er at få venskabet med naboerne til at vokse og få flere andelsforeninger til at skabe et bedre fællesskab. Navnet Nabokarma kommer fra tanken om at det hele handler om at skabe god karma, og det kan eksempelvis gøres ved at tage det første initiativ til at lære sine naboer bedre at kende. På nabokarma kan du finde dine naboers facebookprofil, mail og andre kontaktinformationer og kan derfor skrive direkte til dem individuelt, arrangerer en fælles grillfest eller planlægge en hyggelig arbejdsdag.

Efter en intens arbejdsweekend lancerede Martin og Aske Nabokarma.dk og det er blevet taget imod med åbne arme af foreninger i hele landet. Andelsforeninger popper op i nær og fjernt og vigtigst af alt er naboerne begyndt at åbne sig op for hinanden. Hvis din forening ikke allerede har skabt jeres eget fællesskab, så skynd jer og bliv en del af den nye bevægelse.

Nabokarma.dk
Frederiksberggade (Strøget) 2, 5.sal
CVR: 3153 6928
+45 31600303
[email protected]
Betingelser